Home > Nieuws > Maak een online afspraak met Lactona.

Maak een online afspraak met Lactona.

Nu wij elkaar helaas nog niet kunnen ontmoeten op beurzen en congressen voor de uitwisseling van informatie en het tonen van onze (nieuwe) producten, bieden wij je de mogelijkheid om een digitale afspraak te maken met onze accountmanager/mondhygiëniste Carla van Leusden.

Met een online afspraak via Microsoft Teams of Whatsapp videobellen beantwoordt zij graag je vragen en informeert je over onze producten en nieuwe ontwikkelingen.

Je kunt je hiervoor aanmelden via cvleusden@lactona.nl of bellen naar 0164 – 241507. Vermeld in je aanmelding graag wanneer je telefonisch bereikbaar bent om een afspraak met elkaar in te plannen.

In deze aanmelding kun je ook aangeven waar met name jouw interesse naar uitgaat, zodat wij alvast een pakketje met samples van deze producten aan je kunnen opsturen. In de online meeting kan Carla deze producten, maar natuurlijk ook andere vragen met je doornemen.  

Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld met je collega’s in een gezamenlijke (lunch)pauze deel te nemen aan deze online meeting